DEALERS IN DE BENELUX

De verkoop van Tranemo Advanced Workwear en Lyngsoe Regenkleding in de Benelux verloopt via ons dealernetwerk. Wij werken nauw samen met wederverkopers in Nederland, België en Luxemburg.

Eindgebruikers kunnen bij onze dealers terecht voor productinformatie, catalogi, paskleding en bestellingen. 

Mocht u willen weten wie de dealer bij u in de buurt is, neemt u dan gerust contact met ons op of stuur een mail naar sales@tranemo.nl.
Bent u zelf wederverkoper en geïnteresseerd om Tranemo Advanced Workwear of Lyngsoe Rainwear als merk te voeren, dan horen wij dat ook graag.

 

Een greep uit onze producten

VLAMVERTRAGEND HI-VIS OVERHEMD

5076 91 VLAMVERTRAGEND HI-VIS OVERHEMD

Tranemo introduceert een lichtgewicht (160 grams) vlamvertragend Hi-Vis overhemd mét EN 13034 normering voor chemische spatten.

Bekijken Offerte
HANDSCHOENEN FR ARC 4 CAL

RG0006 HANDSCHOENEN FR ARC 4 CAL

De RG0006 handschoen (FR ARC 4) is een bijzonder dunne montage handschoen speciaal ontwikkeld voor medium elektrische vlamboog risico’s.

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGENDE SWEATER

6375 89 VLAMVERTRAGENDE SWEATER

Vlamvertragende comfortabele sweater met ronde hals en Hi-Vis accenten op de mouwen. Gebreide hals, manchetten en boord. Met heat seal reflectie. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

6352 85 VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

Vlamvertragende, antistatische stretch jeans voor wie zicht begeeft op kantoor èn in de risico omgeving. Arc Rating Catagorie PPE 2. Steekzakken. Muntzak. Achterzakken. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
Zoek uw product