TRAININGEN VLAMVERTRAGENDHEID EN NORMERINGEN

Regelmatig organiseren wij trainingen over vlamvertragendheid en normeringen in onze showroom of op een locatie in Belgie. Specifieke trainingen, zoals vlamboogtraining of producttraining voor onze dealers is hierbij ook een optie. Het is ook mogelijk om binnen uw bedrijf een training door ons te laten verzorgen. Indien u hierin geinteresseerd bent, kunt u altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie. Meestal worden deze trainingen kosteloos aangeboden.


TRANEMO OP A+A 2017

Wij kijken uit naar de A A 2017 in Düsseldorf die over twee weken plaatsvindt! Uiteraard zijn wij van de partij en nodigen u graag uit onze stand B61 in hal 9 te bezoeken.

Lezen

NIEUWE FR CATALOGUS

Per heden is onze FR catalogus, met al onze vlamvertragende artikelen, te downloaden via onze website.

Lezen

ARC REGENKLEDING KLASSE 1 – IEC 61482-2

40% van alle ongevallen met elektriciteit wordt veroorzaakt door een vlamboog.

Lezen

NIEUWE CATALOGI 2017

Onze nieuwe catalogi zijn verspreid! Deze staan vol met interessante nieuwe ontwikkelingen, die wij graag bij u onder de aandacht brengen: Tranemo - Advanced Workwear Magma: Nieuwe vlamvertragende collectie voor de aluminium industrie; Outback: De nieuwe generatie comfortabele laskleding – uitermate duurzaam! Edge: Oranje Hi-Vis vlamvertragende kleding; Skinsafe: Ons laag-op-laag systeem voor vlamvertragende kleding; Hi-Vis: Nieuw Hi-Vis fleecejack en T-Shirt lange mouwen. Lyngsøe Rainwear Een belangrijke toevoeging in de Lyngsøe catalogus is de ARC collectie die bescherming biedt tegen de gevaren van een elektrische vlamboog. Deze kleding voldoet verder aan de normeringen EN ISO 14116 index 3, EN 13034, EN1149-5 en is ook beschikbaar in Hi-Vis EN ISO 20471.  .

Lezen

10 JAAR TRANEMO - ADVANCED WORKWEAR IN DE BENELUX

Tranemo – Advanced Workwear bestaat per 1 november 2016 10 jaar en viert daarmee haar tweede lustrum! Tranemo kent haar oorsprong al in 1934, maar in 2006 werd officieel het verkoopkantoor in de Benelux opgericht.

Lezen

NIEUW: OUTBACK HEAVY WELDING LASKLEDING

Te zwaar! Te stug! Snel versleten! Dit zijn veelgehoorde geluiden wanneer laskleding ter sprake komt.

Lezen

ALLE VLAMVERTRAGENDE ONDERKLEDING OP EEN RIJ

We hebben de vlamvertragende onderkleding en accessoires op een rij gezet in een speciale catalogus, hiermee willen wij benadrukken hoe belangrijk het is om ook de juiste onderkleding te dragen! Wij streven er immers naar om het aantal werk gerelateerde ongevallen als gevolg van vlammen en hitte tot een minimum te beperken..

Lezen

Nieuwe Tranemo artikelen!

De TERA TX NON METAL vlamvertragende en antistatische werkkleding is veilig en comfortabel tegelijk, in een licht prettige stof van 260 grams.   .

Lezen

Nieuwe collectie veiligheidsbroeken!

De nieuwe Tera TX werkbroeken zijn veilig en comfortabel tegelijk.

Lezen

Nieuwe artikelen Lyngsoe Rainwear

Lyngsoe Rainwear introduceert een aantal nieuwe regenkleding artikelen!    .

Lezen

Vlamvertragende poloshirts nu ook antistatisch!

De nieuwste poloshirts van Tranemo Workwear zijn niet alleen vlamvertragend, maar ook antistatisch.

Lezen

Introductie nieuwe Jeans werkbroeken!

Tranemo Workwear introduceert haar nieuwe Jeanscollectie F1rstgrade, een lijn kwaliteitsjeans met een stoere uitstraling en moderne fit.   .

LezenZoek uw product