DUURZAAM EN INNOVATIEF

Tranemo Advanced Workwear produceert en verkoopt uitsluitend inherent vlamvertragende werkkleding. Dit betekent dat de vlamvertragendheid in de stof zelf zit en niet door middel van chemische middelen wordt aangebracht.

Hiermee neemt Tranemo Workwear een unieke positie in de markt in op het gebied van duurzaamheid.

Deze inherent vlamvertragende kleding scoort daarnaast het beste op vlamboognorm, metaal- en aluminiumspatten. Onze eigen productspecials 'vlamvertragend' in Tranemo, Zweden, is voortdurend bezig met onderzoek naar de stoffen met het beste resultaat: innovatief en duurzaam!

We ondersteunen duurzaamheid al sinds 1934 door onze beschermende kleding zo duurzaam mogelijk te maken en door duurzame ontwikkeling te ondersteunen. Het is onze ambitie om een krachtig merk en een bedrijfsmodel te creëren dat duurzaam is voor zowel onze samenleving als het milieu.

In ons duurzaamheidsverslag vatten we het duurzaamheidswerk van de afgelopen periode samen en beschrijven we hoe we vanuit alle aspecten met duurzaamheid bezig zijn. Het is belangrijk voor ons om openlijk te praten over onze duurzaamheidsreis om bij te dragen aan duurzame ontwikkeling.

Hieronder vindt u ons meest recente verslag in pdf-formaat:
Sustainability 2021 2022

Een greep uit onze producten

VEILIGHEIDSHELM + GELAATSSCHERM  H058S-2 ARC-E40HT VLAMBOOG KLASSE 2 36cal/cm2

H114 VEILIGHEIDSHELM + GELAATSSCHERM H058S-2 ARC-E40HT VLAMBOOG KLASSE 2 36cal/cm2

Arc Flash veiligheidshelm met geïntegreerd transparant/grijs gelaatsscherm klasse 2 (boxtest) 7kA / ATPV 36 cal/cm².

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGEND HI-VIS OVERHEMD

5076 91 VLAMVERTRAGEND HI-VIS OVERHEMD

Tranemo introduceert een lichtgewicht (160 grams) vlamvertragend Hi-Vis overhemd mét EN 13034 normering voor chemische spatten.

Bekijken Offerte
HANDSCHOENEN FR ARC 4 CAL

RG0006 HANDSCHOENEN FR ARC 4 CAL

De RG0006 handschoen (FR ARC 4) is een bijzonder dunne montage handschoen speciaal ontwikkeld voor medium elektrische vlamboog risico’s.

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

6352 85 VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

Vlamvertragende, antistatische stretch jeans voor wie zicht begeeft op kantoor èn in de risico omgeving. Arc Rating Catagorie PPE 2. Steekzakken. Muntzak. Achterzakken. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
Zoek uw product