DUURZAAM EN INNOVATIEF

Tranemo Advanced Workwear produceert en verkoopt uitsluitend inherent vlamvertragende werkkleding. Dit betekent dat de vlamvertragendheid in de stof zelf zit en niet door middel van chemische middelen wordt aangebracht.

Hiermee neemt Tranemo Workwear een unieke positie in de markt in op het gebied van duurzaamheid.

Deze inherent vlamvertragende kleding scoort daarnaast het beste op vlamboognorm, metaal- en aluminiumspatten. Onze eigen productspecials 'vlamvertragend' in Tranemo, Zweden, is voortdurend bezig met onderzoek naar de stoffen met het beste resultaat: innovatief en duurzaam!

Een greep uit onze producten

VLAMVERTRAGENDE SWEATER

6375 89 VLAMVERTRAGENDE SWEATER

Vlamvertragende comfortabele sweater met ronde hals en Hi-Vis accenten op de mouwen. Gebreide hals, manchetten en boord. Met heat seal reflectie. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
HANDSCHOENEN FR ARC 2

RG0004 HANDSCHOENEN FR ARC 2

De Eureka handschoen is de langverwachte oplossing voor diegene die in een omgeving werkt met het risico op een elektrische vlamboog en een handschoen mist met bewegingsvrijheid en tastgevoel, gecombineerd met een hoge bescherming en snijbestendigheid.

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

6352 85 VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

Vlamvertragende, antistatische stretch jeans voor wie zicht begeeft op kantoor èn in de risico omgeving. Arc Rating Catagorie PPE 2. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGEND OFFICE OVERHEMD

6357 94 VLAMVERTRAGEND OFFICE OVERHEMD

Vlamvertragend overhemd voor op kantoor. Licht getailleerd met marine details aan de binnenzijde van de kraag, aan voorzijde en op de manchetten. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte

Zoek uw product