VLAMVERTRAGENDE ONDERKLEDING

Vlamvertragend/antistatisch

VLAMVERTRAGENDE ONDERKLEDING Vlamvertragend/antistatisch

De ruime collectie vlamvertragende onderkleding, goed te combineren met de andere vlamvertragende kleding van Tranemo Workwear.

Belangrijk: ook de onderkleding van Tranemo Workwear is inherent vlamvertragend, dat wil zeggen dat geen chemicaliën aan de kleding zijn toegevoegd om de kleding brandwerend te maken. Wel zo'n prettig idee, temeer omdat deze kleding op de huid wordt gedragen! De vlamvertragende onderkleding is tevens antistatisch.
Gebruik de onderkleding als eerste laag dicht op de huid zodat extra bescherming geboden wordt bij mogelijke blootstelling aan een elektrische vlamboog of bij werkzaamheden in een ATEX omgeving. Op alle onderkleding wordt de ATPV- en LOI waarde vermeld op het label aan de buitenzijde van de kleding.
Collectie MERINO onderkleding, dat van nature vlamvertragend is, heeft daarnaast meerdere positieve eigenschappen:
• Warm ook als het nat wordt
• Van nature vuilafstotend
• Trekt geen geur aanBovenstaand treft u aan: EN ISO 11612, EN1149-5, onderkleding, vlamvertragend ondergoed, vlamvertragend ondershirt, vlamvertragende antistatische kleding, vlamvertragende antistatische onderkleding, vlamvertragende kleding, vlamvertragende onderkleding, vlamvertragende polo, vlamvertragende shirts, vlamvertragende sweaters

Tranemo Advanced Workwear
Ecopark 45
8305 BJ Emmeloord
Telefoon: 31 (0)527 616534
Fax: 0031 (0)527 618624
E-mail: info@tranemo.nl
Zoek uw product