KWALITEITSBELEID TRANEMO

Het is voor ons van cruciaal belang onze klanten altijd een goede en continue productkwaliteit te garanderen. Doordat wij zelf eigenaar zijn van onze productiebedrijven, kunnen wij deze doelstelling realiseren en hebben wij voor onze klanten altijd de beste kwaliteit op voorraad. Door onze ISO 14001 registratie, verplichten wij ons een strikt milieubeleid te voeren. Dit leggen wij ten uitvoer door middel van een kwaliteitsgarantiesysteem waarin de functies en verantwoordelijkheden van iedere werknemer voor zijn of haar taak in het bedrijf zijn vastgelegd.

Tranemo Advanced Workwear is sinds 2 juli 2015 ook ISO 9001 gecertificeerd.
Dit is het keurmerk waarmee wij aantonen dat vastgelegde afspraken en procedures op gebied van kwaliteitsmanagement worden nagekomen.

Klik HIER voor het certificaat.

Al onze activiteiten zijn welomschreven en voldoen aan de hoogste efficiencynormen. Wij werken voortdurend aan verbetering van ons kwaliteitsgarantiesysteem.

 

Een greep uit onze producten

VLAMVERTRAGEND HI-VIS OVERHEMD

5076 91 VLAMVERTRAGEND HI-VIS OVERHEMD

Tranemo introduceert een lichtgewicht (160 grams) vlamvertragend Hi-Vis overhemd mét EN 13034 normering voor chemische spatten.

Bekijken Offerte
HANDSCHOENEN FR ARC 4 CAL

RG0006 HANDSCHOENEN FR ARC 4 CAL

De RG0006 handschoen (FR ARC 4) is een bijzonder dunne montage handschoen speciaal ontwikkeld voor medium elektrische vlamboog risico’s.

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGENDE SWEATER

6375 89 VLAMVERTRAGENDE SWEATER

Vlamvertragende comfortabele sweater met ronde hals en Hi-Vis accenten op de mouwen. Gebreide hals, manchetten en boord. Met heat seal reflectie. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

6352 85 VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

Vlamvertragende, antistatische stretch jeans voor wie zicht begeeft op kantoor èn in de risico omgeving. Arc Rating Catagorie PPE 2. Steekzakken. Muntzak. Achterzakken. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
Zoek uw product