KWALITEITSBELEID TRANEMO

Het is voor ons van cruciaal belang onze klanten altijd een goede en continue productkwaliteit te garanderen. Doordat wij zelf eigenaar zijn van onze productiebedrijven, kunnen wij deze doelstelling realiseren en hebben wij voor onze klanten altijd de beste kwaliteit op voorraad. Door onze ISO 14001 registratie, verplichten wij ons een strikt milieubeleid te voeren. Dit leggen wij ten uitvoer door middel van een kwaliteitsgarantiesysteem waarin de functies en verantwoordelijkheden van iedere werknemer voor zijn of haar taak in het bedrijf zijn vastgelegd.

Tranemo Advanced Workwear is sinds 2 juli 2015 ook ISO 9001 gecertificeerd.
Dit is het keurmerk waarmee wij aantonen dat vastgelegde afspraken en procedures op gebied van kwaliteitsmanagement worden nagekomen.

Klik HIER voor het certificaat.

Al onze activiteiten zijn welomschreven en voldoen aan de hoogste efficiencynormen. Wij werken voortdurend aan verbetering van ons kwaliteitsgarantiesysteem.

 

Een greep uit onze producten

VLAMVERTRAGENDE SWEATER

6375 89 VLAMVERTRAGENDE SWEATER

Vlamvertragende comfortabele sweater met ronde hals en Hi-Vis accenten op de mouwen. Gebreide hals, manchetten en boord. Met heat seal reflectie. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
HANDSCHOENEN FR ARC 2

RG0004 HANDSCHOENEN FR ARC 2

De Eureka handschoen is de langverwachte oplossing voor diegene die in een omgeving werkt met het risico op een elektrische vlamboog en een handschoen mist met bewegingsvrijheid en tastgevoel, gecombineerd met een hoge bescherming en snijbestendigheid.

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

6352 85 VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

Vlamvertragende, antistatische stretch jeans voor wie zicht begeeft op kantoor èn in de risico omgeving. Arc Rating Catagorie PPE 2. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGEND OFFICE OVERHEMD

6357 94 VLAMVERTRAGEND OFFICE OVERHEMD

Vlamvertragend overhemd voor op kantoor. Licht getailleerd met marine details aan de binnenzijde van de kraag, aan voorzijde en op de manchetten. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte

Zoek uw product