TERA TX NON-METAL

Nieuwe metaalvrije vlamvertragende collectie in TERA TX

TERA TX NON-METAL - Nieuwe metaalvrije vlamvertragende collectie in TERA TX

TERA TX NON-METAL is ontwikkeld in samenspraak met een industrietak die volledig metaalvrije vlamvertragende kleding vereist. De metaalvrije antistatische vlamvertragende kleding elimineert het risico van het ontstaan van vonken in een ATEX omgeving. Het voorkomt dat metalen onderdelen geleiden of bij een vlamboog incident hitte transport veroorzaakt van buiten naar binnen. In een gevoelige werkomgeving wordt het risico uitgesloten dat metalen accessoires los raken van de kleding en achterblijven op de werkplek. Enkele kledingstukken zijn voorzien van High Visibility accenten en refectiestriping.
De overall 6019 81 is gecertifceerd conform EN ISO 20471 Klasse 3 en heeft een lange rits aan de zijkant van de pijpen, zodat de overall makkelijker aan- en uitgetrokken kan worden.


Bovenstaand treft u aan: comfortabele werkkleding, duurzame werkkleding, elektriciteitssector, elektrische vlamboog, IEC61482, lichtgewicht werkkleding, metaalvrije kleding, vlamboog, vlamboog kleding, vlamboognorm, Vlamwerende jassen, werkkleding ATEX omgeving

Tranemo Advanced Workwear
Ecopark 45
8305 BJ Emmeloord
Telefoon: 31 (0)527 616534
Fax: 0031 (0)527 618624
E-mail: info@tranemo.nl
Zoek uw product