DUURZAAMHEIDSRAPPORT 2021/2022

We ondersteunen duurzaamheid al sinds 1934 door onze beschermende kleding zo duurzaam mogelijk te maken en door duurzame ontwikkeling te ondersteunen.

Lezen

TRANEMO CATALOGUS 2023

NIEUW: De Tranemo catalogus 2023 met boordevol vernieuwende vlamvertragende veiligheidskleding!- CANTEX WELD STRETCH – step up to the next level – flexibel stretch  materiaal uitermate duurzaam bij metaal- en lastwerkzaamheden – lasklasse 2 - SWITCH Collectie: bescherming tegen Elektrische Vlamboog PPE – 40 cal/cm2- Diverse andere nieuwe vlamvertragende items (Overhemd EN13034, T-Shirt KM, etc.) Neem hier alvast een kijkje!Indien u een gedrukt exemplaar wilt ontvangen, kunt u deze aanvragen via sales@tranemo.nl.

Lezen

WORKSAFE 12, 13 & 14 APRIL

Veel veiligheidskundigen worstelen met de normeringen op het gebied van vlamboog; het is een ingewikkelde materie en de hamvraag is: ‘wat zijn de risico’s binnen mijn organisatie en hoe kan ik mijn medewerkers veilig hun werk laten doen?”. Om hen daarbij te helpen organiseert Tranemo Benelux met grote regelmaat (gratis) trainingen om de normeringen nader uit te leggen.Tranemo Workwear staat op de beurs Worksafe Gorinchem 2022.

Lezen

RISICO INVENTARISATIE

Elk bedrijf is verantwoordelijk voor haar eigen risico inventarisatie en voor de juiste bescherming van haar medewerkers. Op het moment dat de inventarisatie gereed is en eventuele problemen en tekortkomingen zijn vastgesteld, is het tijd om Tranemo te raadplegen.

Lezen

KENNISITEM

SECTOR SPECIFIEKE KLEDING i.p.v. ’MULTINORM’ KLEDING “Tranemo spreekt niet van ‘multinorm’ kleding – maar van ‘sectorspecifieke’ kleding”.

Lezen

SAFETY & HEALTH @ WORK 2020

GEANNULEERD!Veilig en gezond werken is essentieel voor het bedrijfsleven en de maatschappij.

Lezen

KENNISITEM JULI 2020

Meer weten over onze Rock Fall veiligheidsschoenen? Onze Sales & Productmanager Hans van Stroe vertelt u hier graag meer over.Lees hier meer!.

Lezen

CORONA VEILIGHEIDSHELM MET GELAATSSCHERM

Op dit moment is er veel vraag naar onze Corona veiligheidshelmen ter bescherming tegen het Covid-19 virus op de werkvloer. De Tranemo veiligheidshelm model H058S-1 ARC-W1 met geïntegreerd gelaatsscherm Klasse 1 (boxtest) 4kA.

Lezen

CORONA VEILIGHEIDSHELM MET GELAATSSCHERM

Op dit moment is er veel vraag naar onze Corona veiligheidshelmen ter bescherming tegen het Covid-19 virus op de werkvloer. De Tranemo veiligheidshelm model H058S-1 ARC-W1 met geïntegreerd gelaatsscherm Klasse 1 (boxtest) 4kA.

Lezen

TRANEMO KENNISITEM

Weet u wat de regels zijn m.b.t.

Lezen

MEDEDELING CORONA VIRUS

Mededeling:  Ook Tranemo Benelux neemt de nodige maatregelen om verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis en plannen tot 6 april geen fysieke afspraken in;  Dit geldt zowel op ons kantoor aan de Ecu 41 als ook voor afspraken buiten kantoor. Mocht u een Skype meeting willen inplannen met één onze product- & sales medewerkers, belt u ons dan gerust op tel.

Lezen

TRANEMO OP WORKSAFE GORINCHEM 21, 22 & 23 APRIL 2020

AFGELAST I.V.M.

Lezen

NSWE OP 26 MAART 2020 - VAN NELLE FABRIEK ROTTERDAM

AFGELAST I.V.M.

Lezen

TRANEMO OP INDUSTRIELE VEILIGHEID

TRANEMO OP INDUSTRIËLE VEILIGHEID OP DONDERDAG 30 JANUARI 2020 IN DEFABRIQUE, UTRECHT, STANDNUMMER 10 Tijdens het congres staat kennisdeling en interactie tussen u en uw vakgenoten centraal.

Lezen

TRANEMO PRESENT OP A+A 2019 / 5-8 NOVEMBER

Wij keken uit naar de A A 2019 in Düsseldorf die plaats vond van 5-8 november! Uiteraard waren wij ook weer van de partij op stand B61 in hal 9.

Lezen

TRAININGEN VLAMVERTRAGENDHEID EN NORMERINGEN

Tranemo – Advanced Workwear verzorgt met regelmaat trainingen om de markt te informeren over de nieuwste normeringen rondom vlamvertragende kleding.De focus van Tranemo ligt op de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de industrie op het gebied van vlamvertragende kleding. Zeker zo belangrijk vindt Tranemo het delen van kennis! Wij organiseren doorgaans de volgende trainingen:VLAMVERTRAGENDE KLEDING & NORMERINGEN INHOUD TRAINING:• EN ISO 11612• LOI waarde• EN ISO 11611• EN ISO 13034• EN ISO 1149-5• IEC 61482-2 VLAMBOOG NORMERING IEC61482-2INHOUD TRAINING:• Risico inventarisatie vlamboog;• Verschillende testmethodes: Box test en open arc test;• Uitleg stoll curve, ATPV, ELIM; • Toelichting belang laag-op-laag bescherming.Indien u geïnteresseerd bent in één van bovenstaande trainingen, bekijk dan hier de geplande trainingsdatum en meld u aan via sales@tranemo.nl:Donderdag 16 januari 2020:  Training ‘ARC vlamboognormering’Locatie: Showroom Tranemo Benelux, Ecu 41 te EmmeloordTijdstip: 10:00 – 14:00 uur.

Lezen

TRANEMO NEWS

Hier kunt u onze Tranemo News lezen met o.a.

Lezen

TRANEMO NEWS

Lees hier onze laatste newsletter van juli 2019 met o.a. onze vlamvertragende artikelen waarmee u de zomer doorkomt..

Lezen

JUBILEUM 12,5 JAAR

Per 1 mei (2019) bestaat Tranemo Workwear Benelux 12,5 jaar! Wat zijn we trots op wat we in deze jaren hebben bereikt met onze merken Tranemo Workwear en Lyngsoe Rainwear.Jubilea zijn er om te vieren en dit laten we dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.Wij zijn dankbaar voor de afgelopen 12,5 jaar en beseffen dat succes of geluk niet voor iedereen in de samenleving is weggelegd.

Lezen

CATALOGUS 2019

De TRANEMO catalogus 2019! We beginnen de catalogus met informatie over de nieuwe normeringen en onze ruime nieuwe assortiment vlamvertragende dameskleding.

LezenVolgende pagina
Zoek uw product