VLAMVERTRAGEND

SYMBOLEN EN GEBRUIK - Multinorm: Vlamwerend, antistatisch, ATEX

VLAMVERTRAGEND - SYMBOLEN EN GEBRUIK

FEITEN HIGH VISIBILITY
High Visibility kleding voor een ieder die goed zichtbaar moet zijn.
Vandaag de dag vragen veel werkzaamheden om gecertificeerde veiligheidskleding met hoge zichtbaarheid om zo de veiligheid van de individuele medewerker te bevorderen. Om te voldoen aan de normering voor High Visibility kleding, EN20471, waarbij strikte eisen worden gesteld aan zowel het ontwerp als het materiaal, werken we voortdurend aan de ontwikkeling van onze High Visibility collecties.

Wanneer men werkt langs de weg of nabij andere transport voertuigen, bestaat het risico om aangereden of verdrukt te worden. Aangezien dit veel voorkomende ongevallen zijn, voegt Tranemo aan de meeste buitenkleding extra zichtbaarheid componenten toe.

De vereisten binnen de standaard schrijven de richtlijnen voor waaraan het ontwerp en de doekkwaliteiten van een High Visibility collectie moeten voldoen. Er zijn drie goedgekeurde High Visibility kleuren en Tranemo biedt deze alle drie aan. Het Hi-Vis pakket met de kleuren geel, oranje en rood biedt een uitgebreide keuze.

De normering voor High Visibility kleding stelt ten aanzien van de minimale oppervlakte aan fluorescerende stof in combinatie met reflectie striping. Klasse 3 is de hoogst haalbare klasse.Tranemo Advanced Workwear
Ecu 41
8305 BA Emmeloord
Telefoon: 31 (0)527 616534
Fax: 0031 (0)527 618624
E-mail: info@tranemo.nl

Zoek uw product