TRANEMO ADVANCED WORKWEAR

Tranemo Advanced Workwear heeft een eenvoudige visie, namelijk het tot een minimum beperken van het aantal werkgerelateerde ongevallen, die met de juiste veiligheidskleding voorkomen hadden kunnen worden of de gevolgen hadden kunnen beperken. We streven ernaar veiligere werkplekken te creeren door voorop te lopen bij de ontwikkeling van vlamvertragende oplossingen. Daarnaast helpen we de markt met deskundig advies hoe men zich op de werkplek het beste kan beschermen tegen de risico's van hitte, vlammen, vlamboog, gesmolten metaal, chemicalien en explosiegevaar.

Tranemo ZwedenVandaag de dag staat Tranemo onder leiding van de derde generatie. De focus bij Tranemo Workwear ligt op de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de industrie op het gebied van vlamvertragende kleding, met uitsluitend gebruik van inherent vlamvertragende stoffen – de beschermende werking kan niet worden uitgewassen of uitgesleten. De stof biedt de gehele levensduur optimale bescherming. Onze klanten bevinden zich in de hele industriële sector, zoals de energiesector, installatie sector, metaalsector, gieterijen, transport, infrastructuur, chemicaliën en petrochemie. Al onze voorraad artikelen zijn gecertificeerd conform de van toepassing zijnde EN Normeringen.

De Tranemo groep is opgericht in 1934 en bestaat nu uit dochter ondernemingen in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Denemarken, Finland en Noorwegen. Gezamenlijk vorm dit één van de sterkste verkooporganisaties in Europa vandaag de dag. Jaarlijks distribueert de groep meer dan 600.000 stuks hoogwaardige kwaliteit werkkleding binnen Europa en daarbuiten. Het hoofdkantoor en logistiek centrum is gevestigd in Tranemo, Zweden en de meerderheid van de productie vindt plaats in de eigen productie faciliteit in Europa.

Een greep uit onze producten

VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

6352 85 VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

Vlamvertragende, antistatische stretch jeans voor wie zicht begeeft op kantoor èn in de risico omgeving. Arc Rating Catagorie PPE 2. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGEND OFFICE OVERHEMD

6357 94 VLAMVERTRAGEND OFFICE OVERHEMD

Vlamvertragend overhemd voor op kantoor. Licht getailleerd met marine details aan de binnenzijde van de kraag, aan voorzijde en op de manchetten. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
CANTEX VLAMVERTRAGENDE SWEATER

5075 89 CANTEX VLAMVERTRAGENDE SWEATER

Vlamvertragende sweater met ronde hals. Gebreide manchetten en boord. Met heat seal reflectie.

Bekijken Offerte
OUTBACK LASOVERALL

5512 86 OUTBACK LASOVERALL

Vlamvertragende lasoverall in een bijzonder comfortabele stof met extreem goede las-en beschermende eigenschappen tegen stralingswarmte en metaalspatten.

Bekijken Offerte

Zoek uw product