HOME  >  TRANEMO ADVANCED WORKWEAR

TRANEMO ADVANCED WORKWEAR

Tranemo Advanced Workwear heeft een eenvoudige visie, namelijk het tot een minimum beperken van het aantal werkgerelateerde ongevallen, die met de juiste veiligheidskleding voorkomen hadden kunnen worden of de gevolgen hadden kunnen beperken. We streven ernaar veiligere werkplekken te creeren door voorop te lopen bij de ontwikkeling van vlamvertragende oplossingen. Daarnaast helpen we de markt met deskundig advies hoe men zich op de werkplek het beste kan beschermen tegen de risico's van hitte, vlammen, vlamboog, gesmolten metaal, chemicalien en explosiegevaar.

Tranemo ZwedenVandaag de dag staat Tranemo onder leiding van de derde generatie. De focus bij Tranemo Workwear ligt op de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor de industrie op het gebied van vlamvertragende kleding, met uitsluitend gebruik van inherent vlamvertragende stoffen – de beschermende werking kan niet worden uitgewassen of uitgesleten. De stof biedt de gehele levensduur optimale bescherming. Onze klanten bevinden zich in de hele industriële sector, zoals de energiesector, installatie sector, metaalsector, gieterijen, transport, infrastructuur, chemicaliën en petrochemie. Al onze voorraad artikelen zijn gecertificeerd conform de van toepassing zijnde EN Normeringen.

De Tranemo groep is opgericht in 1934 en bestaat nu uit dochter ondernemingen in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Denemarken, Finland en Noorwegen. Gezamenlijk vorm dit één van de sterkste verkooporganisaties in Europa vandaag de dag. Jaarlijks distribueert de groep meer dan 600.000 stuks hoogwaardige kwaliteit werkkleding binnen Europa en daarbuiten. Het hoofdkantoor en logistiek centrum is gevestigd in Tranemo, Zweden en de meerderheid van de productie vindt plaats in de eigen productie faciliteit in Europa.

Laatst bekeken

Copyright © 2018 Tranemo Workwear
Cocrecom Webdesign
Ecu 41, 8305 BA Emmeloord
Tel: 31 (0)527 616534
info@tranemo.nl