VLAMVERTRAGENDE ONDERKLEDING

Vlamvertragende onderkleding

VLAMVERTRAGENDE ONDERKLEDING - Vlamvertragende onderkleding

• Milieuvriendelijke onderkleding met gerecycled katoen
• Inherent vlamvertragende onderkleding voor elk klimaat type
• Brede maatvoering

Nieuw ontwikkeld Tricot met milieuvriendelijk gerecycled katoen in het kledingstuk - waardoor de hoeveelheid nieuw katoen dat moet worden verbouwd, wordt verminderd. Door katoen te gebruiken dat al in omloop is, verminderen we de impact op de hulpbronnen uit de natuur. Er is nog een bepaalde hoeveelheid nieuw katoen nodig om de sterke eigenschappen van het doek te behouden die van belang zijn voor de kwaliteit van de werkkleding. Dit zorgt voor een langere levensduur van het kledingstuk - wat ook op zijn beurt de impact op het milieu vermindert. Tranemo gebruikt daarom een mix van gerecycled katoen met nieuw katoen.

De collectie onderkleding bestaat uit twee hoofd kwaliteiten, modacryl/katoen en Merino wol/viscose. De katoenen onderkleding is erg zacht, comfortabel en biedt een goede eerste beschermende laag. De Merino wol is ook zacht en comfortabel en heeft veel goede natuurlijke eigenschappen. Het werkt vuilafstotend, geeft warmte ook wanneer het vochtig wordt, neemt geen nare geurtjes op en is van nature vlamwerend. Tranemo onderkleding geeft in alle gevallen een comfortabel en veilige bescherming, vanaf de huid naar buiten. De onderkleding is een zeer belangrijk onderdeel van het Tranemo Skinsafe™ systeem.


Bovenstaand treft u aan: antistatisch ondergoed , antistatische onderkleding, brandvertragend ondergoed, brandvertragende onderkleding, inherent vlamvertragend, vlamvertragend ondergoed, vlamvertragende antistatische onderkleding, vlamvertragende onderkleding, vlamvertragende shirts

Tranemo Advanced Workwear
Ecopark 45
8305 BJ Emmeloord
Telefoon: 31 (0)527 616534
Fax: 0031 (0)527 618624
E-mail: info@tranemo.nl
Zoek uw product