SWITCH

VOOR WERKZAAMHEDEN IN ELEKTRISCHE INSTALLATIES

SWITCH - VOOR WERKZAAMHEDEN IN ELEKTRISCHE INSTALLATIES

• Speciaal voor werkzaamheden in elektrische installaties met hoge energie niveaus
• Inherent vlamvertragend en hoge bescherming tegen Elektrische Vlamboog PPE 4 - 40 cal/cm²
• Comfortabele, soepele, wind- en waterafstotende softshell kledingstukken

SWITCH verhoogt de veiligheid voor degenen die werken in elektrische systemen met een hoog energieniveau, bijvoorbeeld bij het in- en uitschakelen van elektrische installaties of grotere batterijeenheden. Met SWITCH heeft Tranemo een uitgebreid systeem voor elektrische vlamboogbescherming voor het hele lichaam. De serie is ontwikkeld om een extreem hoge bescherming te bieden tegen een elektrische vlamboog. Met EN 61482-2 APC 2, ELIM 40 cal/cm² en EBT 44 cal/cm² behaalt SWITCH de hoogste beschermingscategorie tegen ongevallen met elektrische vlamboog (PPE 4 NFPA 70E).

SWITCH maakt snelle en flexibele aanpassing mogelijk, afhankelijk van het risiconiveau en de behoefte aan bescherming op basis van de huidige werksituatie. De softshell jas kan gemakkelijk over de kleding worden gedragen als basisbescherming voor kortere taken. Voor meer tijdrovend werk wordt het ARC-beschermde softshell jack samen met de softshell broek aanbevolen.

Het softshell doek dat wordt gebruikt in de beschermende kleding is comfortabel, soepel en wind- en waterafstotend, waardoor de kleding zeer aangenaam en functioneel is. De collectie biedt ook hoofdbescherming tegen vlambogen met helm, gelaatsscherm en combinatie als gecertificeerd systeem. Samen met een balaclava en handschoenen vormt dit een uitgebreide vlamboogbescherming.

Tranemo Advanced Workwear
Ecopark 45
8305 BJ Emmeloord
Telefoon: 31 (0)527 616534
Fax: 0031 (0)527 618624
E-mail: info@tranemo.nl
Zoek uw product