LIDMAATSCHAP FEBELSAFE

Tranemo Benelux is sinds 2016 lid van brancheorganisatie Febelsafe, ondersteunend partner voor de veiligheids- en welzijns business.

Het doel van Febelsafe is een toonaangevende rol vervullen door kennis en informatie op gebied van veiligheid en welzijn over te dragen naar alle betrokkenen en het stimuleren van de bewustwording en de noodzaak om het welzijn te bevorderen, zowel op het werk als in de vrije tijd.

Klik hier voor het Febelsafe certificaat van Tranemo.

Memeber Febelsafe

Een greep uit onze producten

VLAMVERTRAGEND HI-VIS OVERHEMD

5076 91 VLAMVERTRAGEND HI-VIS OVERHEMD

Tranemo introduceert een lichtgewicht (160 grams) vlamvertragend Hi-Vis overhemd mét EN 13034 normering voor chemische spatten.

Bekijken Offerte
HANDSCHOENEN FR ARC 4 CAL

RG0006 HANDSCHOENEN FR ARC 4 CAL

De RG0006 handschoen (FR ARC 4) is een bijzonder dunne montage handschoen speciaal ontwikkeld voor medium elektrische vlamboog risico’s.

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGENDE SWEATER

6375 89 VLAMVERTRAGENDE SWEATER

Vlamvertragende comfortabele sweater met ronde hals en Hi-Vis accenten op de mouwen. Gebreide hals, manchetten en boord. Met heat seal reflectie. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

6352 85 VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

Vlamvertragende, antistatische stretch jeans voor wie zicht begeeft op kantoor èn in de risico omgeving. Arc Rating Catagorie PPE 2. Steekzakken. Muntzak. Achterzakken. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
Zoek uw product