SHELL FR

LICHTGEWICHT, INHERENT VLAMVERTRAGENDE SHELL KLEDING

SHELL FR - LICHTGEWICHT, INHERENT VLAMVERTRAGENDE SHELL KLEDING

SHELL FR is Tranemo’s Inherent Vlamvertragende collectie voor alle weersomstandigheden door het jaar heen, bestaand uit een shell jack, shell broek en een functionele parka. Alle drie de kledingstukken hebben getapete naden en zijn gemaakt van een lichtgewicht polyestervrij, wind- en waterdicht materiaal conform EN 343. De basis van het doek is viscose, een natuurlijke vezel. In combinatie met de speciale weving geeft het de kleding een zachtheid en samen met het uitstekende ademend vermogen in het membraan biedt dit de drager de mogelijkheid de kleding de hele dag te dragen en het werk op een goede en veilige wijze uit te voeren, wanneer extra bewegingsvrijheid wordt gevraagd.

Doordat het een polyester vrij vlamvertragend kledingstuk is, haalt het EN ISO 11612 A2 (rand ontbranding). De structuur blijft stabiel wanneer het in contact komt met gesmolten metaalspatten, mocht het voorkomen dat er in het shell kledingstuk incidenteel wordt gelast. De shell kleding is gevoerd met een dunne mesh en Cantex voering, voor een licht, ademend en comfortabel draagcomfort. Een shell kledingstuk kan perfect het hele jaar door worden gedragen, omdat de drager zelf bepaalt wat hij eronder draagt, afhankelijk van de temperatuur, gewenste bescherming en inspanning van de activiteit.

De shell kleding heeft een hoge Arc Rating (21,3 cal/cm², PPE 2) en wanneer het wordt gecombineerd in  een 3-lagen systeem, kan het hoogste beschermingsniveau worden bereikt: PPE 4 met een Arc Rating van 48 cal/cm². Bij minder actief werk en in een kouder klimaat is de gewatteerde functionele parka een perfecte keuze. Wanneer men nog een warmer kledingstuk wenst, kunnen de parka en het shell jack worden besteld met een extra uitneembare mouwloze fiberfur voering.


Bovenstaand treft u aan: EN ISO 11612 A2, EN343, EN343 werkkleding, inherent vlamvertragend, lichtgewicht kleding, lichtgewicht werkkleding, vlamvertragend werkjack, vlamvertragende antistatische kleding, vlamvertragende broeken, vlamvertragende jassen, vlamvertragende kleding, vlamvertragende shell kleding, vlamvertragende werkjas, vlamvertragende werkjassen, vlamvertragende werkkleding, wind- en waterdichte kleding

Tranemo Advanced Workwear
Ecopark 45
8305 BJ Emmeloord
Telefoon: 31 (0)527 616534
Fax: 0031 (0)527 618624
E-mail: info@tranemo.nl
Zoek uw product