IMPORTEUR LYNGSOE RAINWEAR

Tranemo Workwear Benelux is al jaren exclusief importeur van Lyngsøe Rainwear regenkleding.
Alle producten zijn gecertificeerd conform de meest actuele normeringen om u zo de hoogste veiligheid te kunnen garanderen. Dit jaar is het vlamvertragende pakket uitgebreid met een aantal interessante nieuwe ARC Flash regenkleding items. 

Bij Lyngsoe Rainwear maken ze wind-, waterdichte en ademende regenkleding sinds 1999. Het hoofdkantoor en magazijn zijn gevestigd in Herning, Denemarken. Vanuit daar coördineren ze de doek- en accessoires leveringen naar onze productie faciliteiten in Europa en Azië.

Met een gevuld magazijn van ongeveer 600.000 kledingstukken op circa 8.000 m² ruimte leveren ze de kleding uit aan meer dan 30 landen wereldwijd. Wij verzekeren snelle leveringen naar onze klanten in Europa. Om tot de juiste kleding keuze te komen en u te voorzien in advies en uitleg van normeringen, staat ons enthousiaste verkoopteam voor u klaar. 

Lyngsoe Rainwear logo 2022.png

Een greep uit onze producten

VEILIGHEIDSHELM + GELAATSSCHERM  H058S-2 ARC-E40HT VLAMBOOG KLASSE 2 36cal/cm2

H114 VEILIGHEIDSHELM + GELAATSSCHERM H058S-2 ARC-E40HT VLAMBOOG KLASSE 2 36cal/cm2

Arc Flash veiligheidshelm met geïntegreerd transparant/grijs gelaatsscherm klasse 2 (boxtest) 7kA / ATPV 36 cal/cm².

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGEND HI-VIS OVERHEMD

5076 91 VLAMVERTRAGEND HI-VIS OVERHEMD

Tranemo introduceert een lichtgewicht (160 grams) vlamvertragend Hi-Vis overhemd mét EN 13034 normering voor chemische spatten.

Bekijken Offerte
HANDSCHOENEN FR ARC 4 CAL

RG0006 HANDSCHOENEN FR ARC 4 CAL

De RG0006 handschoen (FR ARC 4) is een bijzonder dunne montage handschoen speciaal ontwikkeld voor medium elektrische vlamboog risico’s.

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

6352 85 VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

Vlamvertragende, antistatische stretch jeans voor wie zicht begeeft op kantoor èn in de risico omgeving. Arc Rating Catagorie PPE 2. Steekzakken. Muntzak. Achterzakken. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
Zoek uw product