IMPORTEUR LYNGSOE RAINWEAR BENELUX

Tranemo Advanced Workwear is importeur van Lyngsoe Rainwear voor de Benelux. Klik hier voor een impressie van Lyngsoe Rainwear!

Lyngsoe Rainwear produceert sinds 1999 regenkleding en is gevestigd in Herning, Denemarken. Daar bevindt zich het hoofdkantoor en het magazijn. De hoofdcollecties Microflex en FOX regenkleding worden verkocht en geexporteerd naar meer dan 25 landen wereldwijd. Lyngsoe investeert fors in grondstoffen en houdt gemiddeld 500.000 stuks kleding op voorraad. Dit maakt Lyngsoe Rainwear één van de grootste producenten van regenkleding in Europa.

Informeer gerust naar de bestaande verkoopadressen bij u in de buurt of uw mogelijkheden als nieuwe dealer.

S-15 Lyngsoe building  S-21 Lyngsoe gebouw binnen  S-24 gebouw Lyngsoe binnen 

 logo Lyngsoe

 

Een greep uit onze producten

VLAMVERTRAGENDE SWEATER

6375 89 VLAMVERTRAGENDE SWEATER

Vlamvertragende comfortabele sweater met ronde hals en Hi-Vis accenten op de mouwen. Gebreide hals, manchetten en boord. Met heat seal reflectie. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
HANDSCHOENEN FR ARC 2

RG0004 HANDSCHOENEN FR ARC 2

De Eureka handschoen is de langverwachte oplossing voor diegene die in een omgeving werkt met het risico op een elektrische vlamboog en een handschoen mist met bewegingsvrijheid en tastgevoel, gecombineerd met een hoge bescherming en snijbestendigheid.

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

6352 85 VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

Vlamvertragende, antistatische stretch jeans voor wie zicht begeeft op kantoor èn in de risico omgeving. Arc Rating Catagorie PPE 2. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGEND OFFICE OVERHEMD

6357 94 VLAMVERTRAGEND OFFICE OVERHEMD

Vlamvertragend overhemd voor op kantoor. Licht getailleerd met marine details aan de binnenzijde van de kraag, aan voorzijde en op de manchetten. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte

Zoek uw product