ARC REGENKLEDING KLASSE 1 – IEC 61482-2

40% van alle ongevallen met elektriciteit wordt veroorzaakt door een vlamboog. Lyngsøe Rainwear heeft een collectie met ARC-regenkleding op de markt gebracht, conform de vlamboognormering IEC 61482-2 klasse 1. Ons advies is om deze kleding te gebruiken in geval van risico op een elektrische vlamboog, bijvoorbeeld bij controle van schakelkasten of ander hoog voltage componenten.
De ARC regenkleding voldoet aan de volgende normeringen: EN 343; EN ISO 14116; EN 1149-5; IEC61482-2 klasse 1; EN 13034; optioneel EN ISO 20471
Deze ARC kleding is hierop uitgebreid getest bij vooraanstaande testinstituten in Europa.


RISICO INVENTARISATIE

Elk bedrijf is verantwoordelijk voor haar eigen risico inventarisatie en voor de juiste bescherming van haar medewerkers. Op het moment dat de inventarisatie gereed is en eventuele problemen en tekortkomingen zijn vastgesteld, is het tijd om Tranemo te raadplegen.

Lezen

CORONA VEILIGHEIDSHELM MET GELAATSSCHERM

Op dit moment is er veel vraag naar onze Corona veiligheidshelmen ter bescherming tegen het Covid-19 virus op de werkvloer. De Tranemo veiligheidshelm model H058S-1 ARC-W1 met geïntegreerd gelaatsscherm Klasse 1 (boxtest) 4kA.

Lezen

JUBILEUM 12,5 JAAR

Per 1 mei (2019) bestaat Tranemo Workwear Benelux 12,5 jaar! Wat zijn we trots op wat we in deze jaren hebben bereikt met onze merken Tranemo Workwear en Lyngsoe Rainwear.Jubilea zijn er om te vieren en dit laten we dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.Wij zijn dankbaar voor de afgelopen 12,5 jaar en beseffen dat succes of geluk niet voor iedereen in de samenleving is weggelegd.

Lezen

TRANEMO OP A+A 2017

Wij kijken uit naar de A A 2017 in Düsseldorf die over twee weken plaatsvindt! Uiteraard zijn wij van de partij en nodigen u graag uit onze stand B61 in hal 9 te bezoeken.

Lezen

NIEUWE FR CATALOGUS

Per heden is onze FR catalogus, met al onze vlamvertragende artikelen, te downloaden via onze website.

Lezen

NIEUWE CATALOGI 2017

Onze nieuwe catalogi zijn verspreid! Deze staan vol met interessante nieuwe ontwikkelingen, die wij graag bij u onder de aandacht brengen: Tranemo - Advanced Workwear Magma: Nieuwe vlamvertragende collectie voor de aluminium industrie; Outback: De nieuwe generatie comfortabele laskleding – uitermate duurzaam! Edge: Oranje Hi-Vis vlamvertragende kleding; Skinsafe: Ons laag-op-laag systeem voor vlamvertragende kleding; Hi-Vis: Nieuw Hi-Vis fleecejack en T-Shirt lange mouwen. Lyngsøe Rainwear Een belangrijke toevoeging in de Lyngsøe catalogus is de ARC collectie die bescherming biedt tegen de gevaren van een elektrische vlamboog. Deze kleding voldoet verder aan de normeringen EN ISO 14116 index 3, EN 13034, EN1149-5 en is ook beschikbaar in Hi-Vis EN ISO 20471.  .

Lezen

10 JAAR TRANEMO - ADVANCED WORKWEAR IN DE BENELUX

Tranemo – Advanced Workwear bestond 1 november 2016 10 jaar en vierde daarmee haar tweede lustrum! Tranemo kent haar oorsprong al in 1934, maar in 2006 werd officieel het verkoopkantoor in de Benelux opgericht.

Lezen

NIEUW: OUTBACK HEAVY WELDING LASKLEDING

Te zwaar! Te stug! Snel versleten! Dit zijn veelgehoorde geluiden wanneer laskleding ter sprake komt.

Lezen

ALLE VLAMVERTRAGENDE ONDERKLEDING OP EEN RIJ

We hebben de vlamvertragende onderkleding en accessoires op een rij gezet in een speciale catalogus, hiermee willen wij benadrukken hoe belangrijk het is om ook de juiste onderkleding te dragen! Wij streven er immers naar om het aantal werk gerelateerde ongevallen als gevolg van vlammen en hitte tot een minimum te beperken..

Lezen

Nieuwe collectie veiligheidsbroeken!

De nieuwe Tera TX werkbroeken zijn veilig en comfortabel tegelijk.

Lezen

Nieuwe artikelen Lyngsoe Rainwear

Lyngsoe Rainwear introduceert een aantal nieuwe regenkleding artikelen!    .

Lezen

Vlamvertragende poloshirts nu ook antistatisch!

De nieuwste poloshirts van Tranemo Workwear zijn niet alleen vlamvertragend, maar ook antistatisch.

Lezen

Introductie nieuwe Jeans werkbroeken!

Tranemo Workwear introduceert haar nieuwe Jeanscollectie F1rstgrade, een lijn kwaliteitsjeans met een stoere uitstraling en moderne fit.   .

LezenZoek uw product