NIEUWE CATALOGI 2016

De nieuwe Tranemo & Lyngsoe catalogi zijn digitaal beschikbaar en kunnen gedownload worden via onderstaande link.
Catalogi zijn tevens als gedrukt exemplaar te bestellen via sales@tranemo.nl

Graag met vermelding van de gewenste catalogi en aantal.

U kunt de catalogi downloaden via deze link
Catalogus 2016 


JUBILEUM 12,5 JAAR

Per 1 mei bestaat Tranemo Workwear Benelux 12,5 jaar! Wat zijn we trots op wat we in deze jaren hebben bereikt met onze merken Tranemo Workwear en Lyngsoe Rainwear.Jubilea zijn er om te vieren en dit laten we dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.Wij zijn dankbaar voor de afgelopen 12,5 jaar en beseffen dat succes of geluk niet voor iedereen in de samenleving is weggelegd.

Lezen

CATALOGUS 2019

De TRANEMO catalogus 2019 is beschikbaar! We beginnen de catalogus met informatie over de nieuwe normeringen en onze ruime nieuwe assortiment vlamvertragende dameskleding.

Lezen

TRANEMO NEWS

Lees hier onze laatste newsletter van december 2018 met o.a. onze vernieuwde website - Arc Flash vlamvertragende handschoenen - Viag overall .

Lezen

TRANEMO NEWS SEPTEMBER

Lees hier onze Tranemo Newsletter van september 2018!.

Lezen

COLLECTIE 2018

We hebben onze vlamvertragende range aanzienlijk uitgebreid en daarmee hebben we nu passende oplossingen voor diverse nieuwe sectoren. • STRETCH FR: • Nieuwe generatie vlamvertragende kleding met optimale bewegingsvrijheid • Broeken voorzien van stretch panels • Wind- en waterafstotende inherent vlamvertragende softshell  • OFFICE FR: • Voor diegene die zich begeeft op kantoor èn in de risico omgeving • Modern, strak en stretch, zoals privé kleding • Vlamvertragend, antistatisch met een Arc Rating Categorie PPE 2  • ZENITH: • Inherent High Visibility oranje met contrast kleur en versterkte stof • Hoge beschermingsgraad bij werk langs het spoor of onderhoud met het risico op een vlamboog • Hoog comfort met een zachte binnenzijde Bekijk hier de BROCHURE en/of vraag een exemplaar aan via sales@tranemo.nl..

Lezen

SAFETY & HEALTH @ WORK 2018

Bezoek onze stand tijdens de Safety & Health at Work 2018 in Ahoy Rotterdam! Op woensdag 11 en donderdag 12 april aanstaande kunt u op deze beurs terecht voor al uw vragen op het gebied van Veiligheid op de werkplek.

Lezen

NATIONAL SAFETY AT WORK EVENT

Op donderdag 15 maart 2018 is het zover, de 11e editie van het National Safety at Work Event (NSWE).

Lezen

DUURZAAM TRANEMO

Tranemo Benelux kiest voor een duurzame werkomgeving! Het kantoorpand in Emmeloord is voorzien van 30 zonnepanelen, waarmee voldoende energie wordt opgewekt om in de jaarlijkse energiebehoefte te voorzien..

Lezen

TRANEMO SKINSAFE SYSTEEM

TRANEMO SKINSAFE - het laag-op-laag protectie systeem.

Lezen

100% INHERENT

NATUURLIJK EN LEVENSLANG VLAMVERTRAGEND ZONDER CHEMISCHE TOEVOEGINGEN.

Lezen

ARTIKELEN VAN 2017

We hebben onze vlamvertragende range aanzienlijk uitgebreid en daarmee hebben we nu passende oplossingen voor diverse nieuwe sectoren. Bekijk hier de BROCHURE en/of vraag een exemplaar aan via sales@tranemo.nl..

Lezen

OUTBACK LASKLEDING OP NIL VERBINDINGSWEEK / METAVAK

Te zwaar! Te stug! Snel versleten! Dit zijn veelgehoorde geluiden wanneer laskleding ter sprake komt. Onze nieuwe lascollectie OUTBACK HEAVY WELDING is uitermate soepel en comfortabel om te dragen èn biedt een hoge bescherming bij zware las- en slijpwerkzaamheden. De kleding is genormeerd volgens EN ISO 11611 klasse 2.

Lezen

THE WAY TO HEALTH AND SAFETY BEURS 18 EN 19 OKTOBER

Tranemo - Advanced Workwear is aanwezig op het belevingsevent “The way to health and safety” in de Ghelamco Arena in Gent.

Lezen

TRANEMO NEWS

Lees hier de Tranemo News met o.a.

Lezen

TRANEMO NEWS

Nieuwe lascollectie Outback Heavy Welding, klik hier voor de OUTBACK BROCHURE  BEKIJK HIER DE ONLINE VERSIE VAN TRANEMO NEWS:.

Lezen

TRANEMO TIMES JUNI 2016

In de nieuwe uitgave van de Tranemo Times geven we nader uitleg over onze missie en visie en leest u meer over onze kernwaarden: BETROUWBAAR - INNOVATIE - EXPERTS.

Lezen

NIEUWE HUISSTIJL

Tranemo heeft een nieuwe huisstijl.

Lezen

TERA TX LIJN OP CATWALK SAFETY & HEALTH

Bedankt voor uw bezoek aan onze stand @Safety & Health Rotterdam, een geslaagde beurs met veel interessante ontmoetingen, onze vlamvertragende Tera TX kleding kwam goed naar voren op de catwalk! Klik hier voor de video: https://youtu.be/nkPB4pAy-oY.

Lezen

Safety & Health @ Work 2016

Bezoek onze stand tijdens de Safety & Health at Work 2016 in Ahoy Rotterdam! Op dinsdag 5 en woensdag 6 april aanstaande kunt u op deze beurs terecht voor al uw vragen op het gebied van Veiligheid op de werkplek.

Lezen

Tranemo wenst u fijne dagen!

Wij danken u voor het vertrouwen in het afgelopen jaar en wensen u fijne dagen en een bruisend, gezond en veilig 2016 toe!    .

LezenVolgende pagina

Zoek uw product