Vlamvertragende lasoverall

Vlamvertragend/antistatisch

Vlamvertragende lasoverall 5512 86

Beschrijving

Vlamvertragende lasoverall in een bijzonder comfortabele stof met extreem goede las-en beschermende eigenschappen tegen stralingswarmte en metaalspatten.

Vlamvertragende lasoverall in een bijzonder comfortabele stof met extreem goede las- en beschermende eigenschappen tegen stralingswarmte en metaalspatten. Ergonomisch voorgevormde mouwen die voorkomen dat metaalspatten in de kreuk van de mouw achterblijven. Verdekte tweeweg ritssluiting en drukknoopsluiting. Hoge kraag voor extra bescherming, die verstelbaar is in de breedte. Borstzakken met klep. Mouwzak met klep, verdekte sleutelring en lus voor ID-zak. Ventilatie openingen bij de oksel. Steekzakken met toegang. Verstelbare elastische tailleband. Reflectie striping voor extra zichtbaarheid en ventilatie openingen op de rug. Achterzakken met klep. Cargozak met klep. Liniaalzak met verstelbare opening. Voorgevormde knieën met in hoogte verstelbare knievakken aan de binnenzijde. Verstelbare manchetten. Fluorescerende stof onderaan de pijpen en piping op de borst en rug. Sterke slijtvaste stof onderaan de overall.

Specificaties
Collectie
OUTBACK LASKLEDING
Materiaal
863: Outback HW, 425 g/m², EN ISO 11612 E3, LOI: 28,9% 803: Fluorescerend, Barricader EP, 545 g/m², EN ISO 20471 804: Verstevigende stof, HTFR Dobby, 295 g/m²
Normeringen
Maten
XS-4XL
Kleur
67 antraciet

U kunt hier het CE-certificaat downloaden.


Offerte
Zoek uw product