DUURZAME WERKKLEDING: ISO 14001

Tranemo Textil AB is reeds jarenlang in het bezit van het ISO 14001 certificaat. Het bedrijf wordt overeenkomstig een welomschreven milieubeleid geleid en streeft naar voortdurende verbetering van de milieueffecten van haar producten en activiteiten. Het merendeel van de Tranemo Workwear producten is vervaardigd van stoffen met het Oeko-Tex certificaat, dat garandeert dat bij de productie geen gevaarlijke of gezondheidsbedreigende stoffen zijn gebruikt.

Verder streeft Tranemo Textil AB ernaar de verspilling van natuurlijke hulpbronnen en vervuiling van eco-systemen terug te dringen. Wij hebben een beproefd retournerings-en recyclingsysteem. Bovendien zijn wij lid van het REPA register en Interseroh.

Tranemo Textil werkt uitsluitend samen met leveranciers die de ILO Conventions onderschrijven en respecteren (zie bijlage).

 

 

Een greep uit onze producten

VLAMVERTRAGEND HI-VIS OVERHEMD

5076 91 VLAMVERTRAGEND HI-VIS OVERHEMD

Tranemo introduceert een lichtgewicht (160 grams) vlamvertragend Hi-Vis overhemd mét EN 13034 normering voor chemische spatten.

Bekijken Offerte
HANDSCHOENEN FR ARC 4 CAL

RG0006 HANDSCHOENEN FR ARC 4 CAL

De RG0006 handschoen (FR ARC 4) is een bijzonder dunne montage handschoen speciaal ontwikkeld voor medium elektrische vlamboog risico’s.

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGENDE SWEATER

6375 89 VLAMVERTRAGENDE SWEATER

Vlamvertragende comfortabele sweater met ronde hals en Hi-Vis accenten op de mouwen. Gebreide hals, manchetten en boord. Met heat seal reflectie. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

6352 85 VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

Vlamvertragende, antistatische stretch jeans voor wie zicht begeeft op kantoor èn in de risico omgeving. Arc Rating Catagorie PPE 2. Steekzakken. Muntzak. Achterzakken. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
Zoek uw product