DUURZAME WERKKLEDING: ISO 14001

Tranemo Textil AB is reeds jarenlang in het bezit van het ISO 14001 certificaat. Het bedrijf wordt overeenkomstig een welomschreven milieubeleid geleid en streeft naar voortdurende verbetering van de milieueffecten van haar producten en activiteiten. Het merendeel van de Tranemo Workwear producten is vervaardigd van stoffen met het Oeko-Tex certificaat, dat garandeert dat bij de productie geen gevaarlijke of gezondheidsbedreigende stoffen zijn gebruikt.

Verder streeft Tranemo Textil AB ernaar de verspilling van natuurlijke hulpbronnen en vervuiling van eco-systemen terug te dringen. Wij hebben een beproefd retournerings-en recyclingsysteem. Bovendien zijn wij lid van het REPA register en Interseroh.

Tranemo Textil werkt uitsluitend samen met leveranciers die de ILO Conventions onderschrijven en respecteren (zie bijlage).

 

 

Een greep uit onze producten

VLAMVERTRAGENDE SWEATER

6375 89 VLAMVERTRAGENDE SWEATER

Vlamvertragende comfortabele sweater met ronde hals en Hi-Vis accenten op de mouwen. Gebreide hals, manchetten en boord. Met heat seal reflectie. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
HANDSCHOENEN FR ARC 2

RG0004 HANDSCHOENEN FR ARC 2

De Eureka handschoen is de langverwachte oplossing voor diegene die in een omgeving werkt met het risico op een elektrische vlamboog en een handschoen mist met bewegingsvrijheid en tastgevoel, gecombineerd met een hoge bescherming en snijbestendigheid.

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

6352 85 VLAMVERTRAGENDE STRETCH JEANS

Vlamvertragende, antistatische stretch jeans voor wie zicht begeeft op kantoor èn in de risico omgeving. Arc Rating Catagorie PPE 2. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte
VLAMVERTRAGEND OFFICE OVERHEMD

6357 94 VLAMVERTRAGEND OFFICE OVERHEMD

Vlamvertragend overhemd voor op kantoor. Licht getailleerd met marine details aan de binnenzijde van de kraag, aan voorzijde en op de manchetten. Geheel metaalvrij.

Bekijken Offerte

Zoek uw product