NIEUW: OUTBACK HEAVY WELDING LASKLEDING

Te zwaar! Te stug! Snel versleten! Dit zijn veelgehoorde geluiden wanneer laskleding ter sprake komt.

Lezen

TRANEMO NEWS

Nieuwe lascollectie Outback Heavy Welding, klik hier voor de OUTBACK BROCHURE  BEKIJK HIER DE ONLINE VERSIE VAN TRANEMO NEWS:.

Lezen

TRANEMO TIMES JUNI 2016

In de nieuwe uitgave van de Tranemo Times geven we nader uitleg over onze missie en visie en leest u meer over onze kernwaarden: BETROUWBAAR - INNOVATIE - EXPERTS.

Lezen

NIEUWE HUISSTIJL

Tranemo heeft een nieuwe huisstijl.

Lezen

TERA TX LIJN OP CATWALK SAFETY & HEALTH

Bedankt voor uw bezoek aan onze stand @Safety & Health Rotterdam, een geslaagde beurs met veel interessante ontmoetingen, onze vlamvertragende Tera TX kleding kwam goed naar voren op de catwalk! Klik hier voor de video: https://youtu.be/nkPB4pAy-oY.

Lezen

ALLE VLAMVERTRAGENDE ONDERKLEDING OP EEN RIJ

We hebben de vlamvertragende onderkleding en accessoires op een rij gezet in een speciale catalogus, hiermee willen wij benadrukken hoe belangrijk het is om ook de juiste onderkleding te dragen! Wij streven er immers naar om het aantal werk gerelateerde ongevallen als gevolg van vlammen en hitte tot een minimum te beperken..

Lezen

Safety & Health @ Work 2016

Bezoek onze stand tijdens de Safety & Health at Work 2016 in Ahoy Rotterdam! Op dinsdag 5 en woensdag 6 april aanstaande kunt u op deze beurs terecht voor al uw vragen op het gebied van Veiligheid op de werkplek.

Lezen

NIEUWE CATALOGI 2016

De nieuwe Tranemo & Lyngsoe catalogi zijn digitaal beschikbaar en kunnen gedownload worden via onderstaande link.

Lezen

Tranemo wenst u fijne dagen!

Wij danken u voor het vertrouwen in het afgelopen jaar en wensen u fijne dagen en een bruisend, gezond en veilig 2016 toe!    .

Lezen

TERA TX METAALVRIJ

Eind oktober hebben we de nieuwe Tera TX non-metal collectie geintroduceerd! In Engeland hebben grotere energiebedrijven besloten dat er alleen maar metaalvrije kleding gedragen mag worden, dit is inmiddels een voorschrift geworden.

Lezen

A+A 2015 in Düsseldorf

Wij heten u van harte welkom van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 oktober op de A A 2015 in Düsseldorf. De A+A is de toonaangevende beurs voor persoonlijke veiligheid, bedrijfsveiligheid en gezondheid op de werkvloer.

Lezen

Tranemo Textil AB ISO 9001 gecertificeerd

Tranemo Workwear is officieel ISO 9001 gecertificeerd.Dit is het keurmerk waarmee wij aantonen dat vastgelegde afspraken en procedures op gebied van kwaliteitsmanagement worden nagekomen.Klik HIER voor het certificaat..

Lezen

De nieuwe Tranemo Times staat online

Lees hier de nieuwe uitgave van Tranemo Times en blijf op de hoogte.....

Lezen

Volg ons via Facebook!

Graag nodigen wij jullie uit om ons te volgen via Facebook..

Lezen

Secura 2015 - Brussels Expo

Van woensdag 25 t/m vrijdag 27 maart 2015 nemen wij deel aan de 10e editie van Secura.Wij ontmoeten u graag op standnummer P3.297.

Lezen

Nieuwjaarsgroet

Tranemo Workwear bedankt u voor de samenwerking in het afgelopen jaar en wenst u een gezond en succesvol 2015 toe!.

Lezen

Tranemo werkt mee aan SBS6 programma

Op 2 december 2014 stonden de opnames gepland voor het programma Feiten en Fabels van SBS6 in de showroom van Tranemo Workwear.

Lezen

Nieuwe Tranemo artikelen!

De TERA TX NON METAL vlamvertragende en antistatische werkkleding is veilig en comfortabel tegelijk, in een licht prettige stof van 260 grams.   .

Lezen

Nieuwe collectie veiligheidsbroeken!

De nieuwe Tera TX werkbroeken zijn veilig en comfortabel tegelijk.

Lezen

Geslaagde Offshore Energy 2014

Wat een bezoekers mochten we ontvangen tijdens de Offshore Energy 2014!! Zowel op dinsdag 28 als woensdag 29 oktober was het een drukte va belang en mochten we vele geinteresseerden verwelkomen, hartelijk dank voor uw bezoek aan onze stand!    .

LezenVorige paginaVolgende pagina

Zoek uw product