TRANEMO NEWS SEPTEMBER

Lees hier onze Tranemo Newsletter van september 2018!.

Lezen

COLLECTIE 2018

We hebben onze vlamvertragende range aanzienlijk uitgebreid en daarmee hebben we nu passende oplossingen voor diverse nieuwe sectoren. • STRETCH FR: • Nieuwe generatie vlamvertragende kleding met optimale bewegingsvrijheid • Broeken voorzien van stretch panels • Wind- en waterafstotende inherent vlamvertragende softshell  • OFFICE FR: • Voor diegene die zich begeeft op kantoor èn in de risico omgeving • Modern, strak en stretch, zoals privé kleding • Vlamvertragend, antistatisch met een Arc Rating Categorie PPE 2  • ZENITH: • Inherent High Visibility oranje met contrast kleur en versterkte stof • Hoge beschermingsgraad bij werk langs het spoor of onderhoud met het risico op een vlamboog • Hoog comfort met een zachte binnenzijde Bekijk hier de BROCHURE en/of vraag een exemplaar aan via sales@tranemo.nl..

Lezen

SAFETY & HEALTH @ WORK 2018

Bezoek onze stand tijdens de Safety & Health at Work 2018 in Ahoy Rotterdam! Op woensdag 11 en donderdag 12 april aanstaande kunt u op deze beurs terecht voor al uw vragen op het gebied van Veiligheid op de werkplek.

Lezen

NATIONAL SAFETY AT WORK EVENT

Op donderdag 15 maart 2018 is het zover, de 11e editie van het National Safety at Work Event (NSWE).

Lezen

DUURZAAM TRANEMO

Tranemo Benelux kiest voor een duurzame werkomgeving! Het kantoorpand in Emmeloord is voorzien van 30 zonnepanelen, waarmee voldoende energie wordt opgewekt om in de jaarlijkse energiebehoefte te voorzien..

Lezen

TRANEMO OP A+A 2017

Wij kijken uit naar de A A 2017 in Düsseldorf die over twee weken plaatsvindt! Uiteraard zijn wij van de partij en nodigen u graag uit onze stand B61 in hal 9 te bezoeken.

Lezen

TRANEMO SKINSAFE SYSTEEM

TRANEMO SKINSAFE - het laag-op-laag protectie systeem.

Lezen

NIEUWE FR CATALOGUS

Per heden is onze FR catalogus, met al onze vlamvertragende artikelen, te downloaden via onze website.

Lezen

100% INHERENT

NATUURLIJK EN LEVENSLANG VLAMVERTRAGEND ZONDER CHEMISCHE TOEVOEGINGEN.

Lezen

ARC REGENKLEDING KLASSE 1 – IEC 61482-2

40% van alle ongevallen met elektriciteit wordt veroorzaakt door een vlamboog.

Lezen

NIEUWE CATALOGI 2017

Onze nieuwe catalogi zijn verspreid! Deze staan vol met interessante nieuwe ontwikkelingen, die wij graag bij u onder de aandacht brengen: Tranemo - Advanced Workwear Magma: Nieuwe vlamvertragende collectie voor de aluminium industrie; Outback: De nieuwe generatie comfortabele laskleding – uitermate duurzaam! Edge: Oranje Hi-Vis vlamvertragende kleding; Skinsafe: Ons laag-op-laag systeem voor vlamvertragende kleding; Hi-Vis: Nieuw Hi-Vis fleecejack en T-Shirt lange mouwen. Lyngsøe Rainwear Een belangrijke toevoeging in de Lyngsøe catalogus is de ARC collectie die bescherming biedt tegen de gevaren van een elektrische vlamboog. Deze kleding voldoet verder aan de normeringen EN ISO 14116 index 3, EN 13034, EN1149-5 en is ook beschikbaar in Hi-Vis EN ISO 20471.  .

Lezen

ARTIKELEN VAN 2017

We hebben onze vlamvertragende range aanzienlijk uitgebreid en daarmee hebben we nu passende oplossingen voor diverse nieuwe sectoren. Bekijk hier de BROCHURE en/of vraag een exemplaar aan via sales@tranemo.nl..

Lezen

10 JAAR TRANEMO - ADVANCED WORKWEAR IN DE BENELUX

Tranemo – Advanced Workwear bestond 1 november 2016 10 jaar en vierde daarmee haar tweede lustrum! Tranemo kent haar oorsprong al in 1934, maar in 2006 werd officieel het verkoopkantoor in de Benelux opgericht.

Lezen

OUTBACK LASKLEDING OP NIL VERBINDINGSWEEK / METAVAK

Te zwaar! Te stug! Snel versleten! Dit zijn veelgehoorde geluiden wanneer laskleding ter sprake komt. Onze nieuwe lascollectie OUTBACK HEAVY WELDING is uitermate soepel en comfortabel om te dragen èn biedt een hoge bescherming bij zware las- en slijpwerkzaamheden. De kleding is genormeerd volgens EN ISO 11611 klasse 2.

Lezen

THE WAY TO HEALTH AND SAFETY BEURS 18 EN 19 OKTOBER

Tranemo - Advanced Workwear is aanwezig op het belevingsevent “The way to health and safety” in de Ghelamco Arena in Gent.

Lezen

TRANEMO NEWS

Lees hier de Tranemo News met o.a.

Lezen

NIEUW: OUTBACK HEAVY WELDING LASKLEDING

Te zwaar! Te stug! Snel versleten! Dit zijn veelgehoorde geluiden wanneer laskleding ter sprake komt.

Lezen

TRANEMO NEWS

Nieuwe lascollectie Outback Heavy Welding, klik hier voor de OUTBACK BROCHURE  BEKIJK HIER DE ONLINE VERSIE VAN TRANEMO NEWS:.

Lezen

TRANEMO TIMES JUNI 2016

In de nieuwe uitgave van de Tranemo Times geven we nader uitleg over onze missie en visie en leest u meer over onze kernwaarden: BETROUWBAAR - INNOVATIE - EXPERTS.

Lezen

NIEUWE HUISSTIJL

Tranemo heeft een nieuwe huisstijl.

LezenVorige paginaVolgende pagina
Zoek uw product